štvrtok 28. januára 2016

Keď aj mužské doplnky stoja za obdiv.

Už to nie je len o nás, o dokonale oblečených, nalíčených ženách s perfektným celkovým lookom. Už neplatí, že len ženy sú ozdobami ulíc. Čím ďalej, tým viac bojujú o tento status aj muži. Makajú vo fitkách, precízne vyberajú čo na seba, aký účes, topánky, doplnky. Našťastie sa tomuto trendu prispôsobuje i ponuka mužského odevného priemyslu. Na Slovensku ako aj  v Čechách v posledných rokoch vzniklo pár zaujímavých firiem, ktoré sa zamerali na originálne pánske doplnky.

Kravát bolo už dosť, trendom sú motýliky dostupné v rôznych farbách, materiáloch, tvaroch. Chlapci z woodfashion stavili na drevené motýliky, pričom každý z nich dostal meno a takto podčiarkli ich jedinečnosť a individualitu.

Móda sa periodicky v čase opakuje a látkové motýliky sú opäť v kurze! Ich korene siahajú do začiatku 19. storočia. Momentálne sú in bodky, káro, kvety a ďalšie veselé vzory! Tieto motýliky spolu s ďalšími zaujímavými doplnkami pre pánov nájdete na bubibubities.cz


Elegantný, perfektne vyzerajúci muž stavia svoj úspech na detailoch. Manžetové gombíky sú bezpochybne prvok, ktorým možno zaujať. Manzetoveknofliky.cz  prinášajú zaujímavé variácie s hodinkovými ručičkami, lego kockami, vodováhou a ďalšími vychytávkami.

Ženy sú predurčené všímať si doplnky - detaily a vedia to aj patrične oceniť.  Muži by mali zdôrazniť preto svoju osobnosť, ponuka je široká, stačí si vybrať.







2 komentáre:

  1. Moc hezky a výstižně napsané! :) Jsem ráda, že v dnešní době přibývá mužů, kteří se v přiměřené míře zajímají o módu a snaží se být v oblékání kreativní. Moc se mi líbí trend všech možných motýlků, např. tyhle od http://www.bewooden.cz/.

    Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, konečne muži pochopili, že top nie je biele tielko :) , dajú si na sebe záležať a zároveň to neprepísknu.

      Odstrániť